• banner_news.jpg

Нашите производи

Случаи со изложба во музеј, презентирана вредна уметност или стока со класа, стил и мода

Случаи со изложување во музеи штитат артефакти и антиквитети додека одржуваат максимална видливост

ние располагаме со преголем избор на музејски витрини кои се извонреден избор за кој било под во изложбениот салон. Истражете избор на опции за корист што ќе одговараат на желбите на вашата следна изложба, да патувате со уметнички дела или да создадете чувство за висок врв во историските општества. Овие тела најчесто се користат за да се стави во центарот на вниманието на делото на одреден уметник или да се прикаже кохезивна тема. Додека некои единици се изградени со дрвени МДФ и акрилни навлаки, нашите витрини за музеи се погодни за елитни уметнички галерии. Овие тела се направени со стручна изработка, а со тоа и најквалитетни материјали, наменети за совршено надополнување и пренесување на вниманието на вашите најценети добра. ние нудиме музејски витрини со избор на завршувања од дрво и четки од не'рѓосувачки челик, исто така како стаклени излози. искористете ги различните опции за стил за диверзифицирање на презентациите на разни артефакти во рамките на вашата изложба. Секој прибор служи за една единствена цел на кој било настан, па затоа мешајте и совпаѓајте за да останете ангажирани како гости и да потврдите дека на вашите парчиња им е дадено вниманието што го заслужуваат.

Што ако имате галерија со големи димензии со многу различни предмети? можеме да имаме тела за вас?

Постамент

Изложбени музејски подлоги се самостојни кули со средна висина со цврста кубна основа и стаклен или акрилен врв. оваа одлика е вистинска за привлекување внимание само на минимум едно вредно парче во вашиот изложбен салон, или ако големината дозволува, неколку мали предмети што се соседство на гацкање. Користете ги овие тела во центарот на подот на галеријата како лабава контролна карактеристика или покрај бесплатната идна уметност. Некои модели се осветлени со LED осветлување за да ги доведат клучните предмети во центарот на вниманието во инаку места со слаба осветленост.

Wallид и countertop

Овие витрини се елегантни поради колекционерски предмети, уметнички дела и вредни артефакти на места кои честопати остануваат неискористени. Поставете единствени парчиња на wallидот за да патувате со предмети прикажани подолу во поголеми експонати или на countertops за да му дадете гостин поглед одблизу во вашите најфреквентни области. Двете опции се карактеризираат со база на МДФ и проирна обвивка од акрилна прашина што ги штити предметите да бидат измамени. Некои модели ја придружуваат ленената подлога, што додава елегантна позадина за вашите колекционерски предмети. искористете го минималистичкиот стил што го насочува целото внимание на имотот внатре!

Табели

Нашите излози најчесто се користат во изложби, саеми, па дури и продавници за малопродажба. Местата за табели им овозможуваат на координаторите да ги покажат експанзивните колекции сите под истите стаклени панели за заклучување. една од нашите најжешки опции, овие тела им овозможуваат на клиентите да повикаат надзор над содржината и треба да бидат поставени на theидот или во центарот на подот на вашата галерија како самостоен остров. Современите стилови вклучуваат LED осветлување за зголемена видливост при слаба осветленост, додека традиционалните маси овозможуваат посовремен изглед. Многу трговци ги користат овие тела за да прикажат накит за да формираат луксузно искуство за купување за неговите или нејзините клиенти. Безбедните маси се врвни поради изложба на скапоцености како ѓердани, прстени и додатоци. Ние ги градиме нашите единици со апсолутно најквалитетни материјали за да бараат грижа за елегантен стил во која било галерија. Сите прибор со стаклени компоненти се изработени со калено стакло, кое безбедно се распаѓа на мали, заоблени парчиња, правејќи ги несреќите јавно податливи. Повеќето тела се изградени од издржлива плочка со средна густина (МДФ) или основа од не'рѓосувачки челик дизајнирана да издржи подолга употреба во јавноста. Нашите случаи придружуваат механизам за заклучување кој им овозможува на деловните субјекти да останат безбедни содржини кога не се набудувани. за лесна употреба, многу од овие тела се испраќаат целосно собрани и подготвени да го приклучат вашиот следен настан. Сите горенаведени дизајни се наменети да се користат како случај со целосен вид. Било која ставка што е поставена внатре е за време на положбата да се гледа од кој било агол, максимизирајќи ја видливоста и прилагодливоста. искористете ги бројните агли на гледање што ги нудат овие ормани и поставете ги каде било во просторијата! концентрирајте се и на сериите на стоки и на СКУ-уредите за да го пронајдете соодветниот сет за појавување за следното прикажување. Сè уште сте загрижени дека вашиот гостин може премногу да се најде на работ на вредни, непроценливи или единствени предмети во вашата галерија? Користете ги контролните станици за да останат покровители доволно назад за да го заштитат дисплејот без да им го попречуваат прегледот. Користете ја варијабилноста на музејските квалитетни тела што можат да се најдат на нашата страница за да формирате прекрасен изложбен салон што може да ги задржи покровителите за враќање на настаните.