• banner_news.jpg

Нашите производи

Колекционерски витрини за спортски сувенири, модели и ценети поседи Промотивни футроли од стакло и акрилик Рамнотежа видливост и безбедностИма многу артикли кои ќе се продаваат еден до друг во традиционалните продажни шалтери.Други, поуникатни, предмети бараат единствено внимание што навистина ја истакнува нивната индивидуална вредност.Трговците на мало и ентузијастите користат колекционерски витрини за да ги информираат клиентите, вреди да се обрне посебно внимание.Овие тела се популарни во музеите, училиштата, продавниците за малопродажба и рецепцијата благодарение на нивните дизајни подготвени да се вклопат во секоја средина.Користете колекционерски витрини за да ги диверзифицирате презентациите низ вашата продавница или да го прикажете вашиот најценет имот каде што секој може да го види.Ги дизајниравме овие единици за да се грижиме за нивниот квалитетен изглед преку тешка јавна употреба.Акрилните или калено стаклените врвови се отпорни на кршење, но одржуваат висока видливост.Многу од нашите колекционерски витрини се изработени од лесонит со средна густина, што е подолготрајно од цврстото дрво во области со голема фреквенција.Избраните модели имаат и механизам за заклучување, совршен за мали продавници на кои можеби им требаат само неколку вработени.Прелистајте го нашиот избор на модели на екрани, кутии за сенки, кабинети и спортски футроли за да го побарате совршениот аранжман за вашиот излог.

Кои сосема колекционерски стилови на куќишта се достапни?

Кутии во сенка - Вашите опции се неограничени.Користете ги овие прекрасни тела за да прикажете збир од инсекти, лисја, колаж со фотографии или вашиот омилен спортски дрес!Стаклени футроли - овие дисплеи често се монтираат на ѕид или се користат на маса.Користете ги за да ги прикажете сите добри очила што сте ги собрале низ годините.Кутии за модели- Времето и енергијата вложени во креирањето на моделот ќе бидат потрошени ако не го прикажете правилно.проверете го нашиот избор за да го чувате вашиот модел на автомобил или брод.Спортски кутии за фигурини - достапни се доста различни стилови и видови, вклучително и постаменти за шлемови и помали кутии за бејзбол или топчиња за голф.Забележете ги описите на производите и броевите на SKU за да одговараат на витрините со спецификации со слична големина или облогите од дрво и направете кохезивна тема за малопродажба.Различни материјали и стилови одговараат на различни потреби.Акрилот е полесен, проѕирен и поевтин, додека дрвените и стаклените тела се со повисоко ниво и понекогаш се совпаѓаат со потрадиционалниот декор.секое парче од вашата изложба содржи приказна, па уплатете ги тетратките или монтажните книжевни уреди на ѕид за да ги споделите информациите за контакт на личните антиквитети, уметникот, колекционерите или брошурите за новите производни линии во вашата продавница.