ПРОИЗВОД ЗА ТОПОЛАВАЕ

Треба да купите витрини, но не знаете од каде да започнете? Поради нашиот широк избор, помага да размислите како планирате да ги користите. Повеќето продавници за малопродажба користат комбинација на шалтери, обвивки за готовина и штандови за регистрирање како команден центар со поставување на многу различни тела во една модуларна конфигурација. Тука, вработените работат зад витрините за да им помогнат на клиентите и да ги завршат трансакциите. Орманите од стаклени кули со многу полици доаѓаат во повисок дизајн за подобро издигнување на стоката до нивото на очите. Моделите на подножјето се одличен избор за продавници за подароци, галерии и музеи, додека традиционалните кабинети за дрво и кинески додатоци додаваат дека допирот за наследство е на секој дом.

 • Our glass display cabinets offer a fantastic combination of strength and security. They are commonly used as museum cabinets, retail shop display cabinets, gallery display cases and more.

  Куќишта и ормари за стакло

  Нашите стаклени екрански ормани нудат фантастична комбинација на сила и безбедност. Најчесто се користат како музејски ормани, изложбени ормани за продавници, витрини за галерии и многу повеќе.

 • OYE have many years of experience in designing and manufacturing exceptional display cabinets that are tailored to the specific needs of our customers......

  изложба за изложба по стакло

  OYE има долгогодишно искуство во дизајнирање и производство на исклучителни ормани за изложување, прилагодени на специфичните потреби на нашите клиенти ......

 • We are experts when it comes to display cabinet, for this reason we are happy to ship our display cases worldwide......

  Превозот низ целиот свет

  Ние сме експерти кога станува збор за кабинетот за изложување, поради оваа причина сме среќни да ги испраќаме нашите витрини ширум светот ......

 • We have many years of experience in designing and manufacturing exceptional display cabinets that are tailored to the specific needs of our customers.

  Производител на витрина

  Имаме долгогодишно искуство во дизајнирање и производство на исклучителни ормани за изложување, прилагодени на специфичните потреби на нашите клиенти.

Центар за вести

Мора да има нешто што сакате да го знаете, ајде влезете!

НАШИТЕ ПАРТНЕРИ

Willе ги зголемиме и зајакнеме партнерствата што ги имаме.

 • logo
 • logo
 • logo2
 • logo3
 • logo4
 • logo5
 • logo6
 • logo7
 • logo8
 • logo9
 • logo10
 • logo11
 • logo12
 • logo14
 • logo15
 • logo16
 • logo17
 • logo18
 • logo19
 • logo20