PRODUKTI I SHITJES SE NXEHT

Duhet të blini vitrina, por nuk e dini nga të filloni? Për shkak të zgjedhjes sonë të gjerë, ndihmon të mendoni se si planifikoni t'i përdorni ato. Shumica e dyqaneve me pakicë përdorin një kombinim të sporteleve, mbështjellësve të parave të gatshme dhe stendave të regjistrave si qendra komanduese duke vendosur shumë pajisje të ndryshme në një konfigurim modular. Këtu, punonjësit punojnë pas vitrinave për të ndihmuar klientët dhe për të përfunduar transaksionet. Dollapët e kullave të qelqit me shumë rafte vijnë në dizajne më të larta për të ngritur më mirë mallin në nivelin e syve. Modelet e piedestalit janë zgjedhje të shkëlqyera për dyqanet e dhuratave, galeritë dhe muzetë, ndërsa dollapët tradicionale të drurit dhe dollapët e Kinës shtojnë atë prekje trashëgimore në çdo shtëpi.

 • Our glass display cabinets offer a fantastic combination of strength and security. They are commonly used as museum cabinets, retail shop display cabinets, gallery display cases and more.

  Rastet dhe dollapët me ekran xhami

  Dollapët tanë të ekranit prej xhami ofrojnë një kombinim fantastik të forcës dhe sigurisë. Ato përdoren zakonisht si dollapë muze, dollapë ekspozite dyqanesh me pakicë, kaseta për shfaqjen e galerive dhe më shumë.

 • OYE have many years of experience in designing and manufacturing exceptional display cabinets that are tailored to the specific needs of our customers......

  vitrinë xhami me porosi

  OYE ka përvojë shumëvjeçare në dizajnimin dhe prodhimin e dollapëve ekranë të jashtëzakonshëm të përshtatur për nevojat specifike të klientëve tanë ......

 • We are experts when it comes to display cabinet, for this reason we are happy to ship our display cases worldwide......

  Transporti Botëror

  Ne jemi ekspertë kur bëhet fjalë për kabinetin e shfaqjes, për këtë arsye ne jemi të lumtur të dërgojmë kasat tona të shfaqjes në të gjithë botën ......

 • We have many years of experience in designing and manufacturing exceptional display cabinets that are tailored to the specific needs of our customers.

  Prodhuesi i kutisë së ekranit

  Ne kemi një përvojë shumë vjeçare në dizajnimin dhe prodhimin e dollapëve të jashtëzakonshëm të ekranit që janë përshtatur për nevojat specifike të klientëve tanë.

QENDRA E LAJMEVE

Duhet të ketë diçka që dëshironi të dini, Ejani brenda!

PARTNERT TAN

Ne do të rrisim dhe forcojmë partneritetet që kemi.

 • logo
 • logo
 • logo2
 • logo3
 • logo4
 • logo5
 • logo6
 • logo7
 • logo8
 • logo9
 • logo10
 • logo11
 • logo12
 • logo14
 • logo15
 • logo16
 • logo17
 • logo18
 • logo19
 • logo20