• banner_news.jpg

Produktet tona

Rastet e Shfaqjes së Muzeut Arti ose Malli i Tanishëm i Vlefshëm me Klasa, Stili dhe Moda

Rastet e ekspozimit të muzeut mbrojnë objekte dhe antike duke ruajtur shikueshmërinë maksimale

ne paraqesim një përzgjedhje të madhe të rasteve të ekspozimit të muzeut të cilat janë një zgjedhje e jashtëzakonshme për çdo dysheme të sallës së ekspozitës. Eksploroni një përzgjedhje opsionesh favorizuese për t'iu përshtatur dëshirave të ekspozitës suaj të rradhës, për të udhëtuar me pjesë arti ose për të krijuar një ndjesi të nivelit të lartë në shoqëritë historike. Këto pajisje zakonisht përdoren për të vënë në qendër të vëmendjes punën e një artisti specifik ose për të shfaqur një temë kohezive. Ndërsa disa njësi janë ndërtuar me dru MDF dhe mbulesa akrilike, kasat e ekspozitave tona muzeale janë të përshtatshme për galeritë elitare të artit. Këto pajisje janë bërë me mjeshtëri eksperte dhe në këtë mënyrë materialet me cilësinë më të mirë, të destinuara për të plotësuar në mënyrë të përsosur dhe për të përcjellë vëmendjen e pasurive tuaja më të çmuara. ne ofrojmë vitrina muzeale me një përzgjedhje të përfundimeve të drurit dhe çelikut të pastruar gjithashtu si vitrina qelqi. përfitoni nga opsionet e ndryshme të stilit për të diversifikuar prezantimet e objekteve të ndryshme brenda ekspozitës tuaj. Çdo pajisje i shërben një qëllimi të veçantë në çdo ngjarje, kështu që përzierja dhe ndeshja të qëndrojnë të ftuar dhe të konfirmojnë se pjesëve tuaja u kushtohet vëmendja që meritojnë.

Po sikur të keni një galeri të madhe me shumë artikuj të ndryshëm? mund ta kemi ndeshjen për ju?

Piedestal

Rastet e ekspozimit të muzeut të piedestalit janë kulla të pavarura me lartësi mesatare me një bazë kubike të fortë dhe një majë qelqi ose akrilik. kjo karakteristikë është e duhur për të tërhequr vëmendjen vetëm në një minimum prej një pjese të vlefshme në sallën tuaj të ekspozitës, ose nëse lejon madhësia, disa prej artikujve të vegjël që janë një lagje e një gazi. Përdorni këto pajisje brenda qendrës së dyshemesë së galerisë si një tipar i lirë kontrolli, ose përveç artit plotësues të murit. Disa modele ndriçohen nga ndriçimi LED për të sjellë sendet kryesore në qendër të vëmendjes në zona përndryshe me dritë të ulët.

Muri & Countertop

Këto vitrina janë të shkëlqyeshme për shkak të koleksioneve të veçorive, veprave të artit dhe objekteve të vlefshme në vendet që shpesh lihen të papërdorura. Vendosni copa të një lloji në mur për të udhëtuar me sende të ekspozuara më poshtë në ekspozita më të mëdha, ose në tavolina për të furnizuar mysafirin me një vështrim nga afër në zonat tuaja më të frekuentuara. Të dy opsionet kanë një bazë MDF dhe një mbulesë akrilike transparente të pluhurit që mbron objektet nga ngatërrimet. Disa modele shoqërojnë një mbështetëse prej liri, e cila shton një sfond të stilit të lartë për koleksionet tuaja. përfitoni nga stili minimalist që drejton të gjithë vëmendjen për pronën brenda!

Tabelat

Rastet tona të shfaqjes zakonisht përdoren në ekspozita, shfaqje tregtare, madje edhe dyqane me pakicë. Pajisjet e tryezës lejojnë koordinatorët të shfaqin koleksionet shtrirë të gjitha nën të njëjtat panele qelqi mbyllës. një nga opsionet tona më të nxehta, këto pajisje lejojnë klientët të nxisin një inspektim të brendshëm të përmbajtjes brenda dhe duhet të vendosen në mur ose brenda qendrës së dyshemesë tuaj të galerisë si një ishull i pavarur. Stilet bashkëkohore përfshijnë ndriçimin LED për rritjen e dukshmërisë në dritë të ulët, ndërsa tavolinat tradicionale ofrojnë një pamje më të pasura. Shumë shitës me pakicë i përdorin këto pajisje për të shfaqur bizhuteri për të formuar një përvojë të bollshme blerjeje për klientët e tij ose të saj. Tavolina të sigurta janë të shkëlqyera për shkak të vitrinave të vlefshme si gjerdanët, unazat dhe aksesorët. Ne ndërtojmë njësitë tona me materialet absolute me cilësinë më të mirë për të kërkuar kujdesin e një stili të stilit të lartë në çdo galeri. Të gjitha pajisjet që përmbajnë përbërës qelqi janë bërë me xham të zbutur, i cili në mënyrë të sigurtë ndahet në copa të vogla, të rrumbullakosura, duke i bërë aksidentet më të rregullueshme në mjedise publike. Shumica e pajisjeve janë ndërtuar nga dërrasa të qëndrueshme me dërrasa të mesme (MDF) ose një bazë çeliku inox që është krijuar për të duruar përdorimin e zgjatur publik. Rastet tona shoqërojnë një mekanizëm mbylljeje që lejon bizneset të qëndrojnë të sigurta në përmbajtjen kur nuk mbikëqyren. për përdorim të lehtë, shumë nga këto pajisje transportohen plotësisht të gatshme dhe të gatshme për të mbyllur ngjarjen tuaj të rradhës. Të gjitha dizenjot e mësipërme synojnë të përdoren si një rast i plotë vizioni. Çdo send që vendoset brenda është gjatë një pozicioni për t'u parë nga çdo kënd, duke maksimizuar shikimin dhe përshtatshmërinë. përfitoni nga këndet e shumta të shikimit që ofrojnë këto dollapë dhe vendosini kudo brenda një dhome! përqendrohuni si në serinë e mallrave ashtu edhe në SKU për të gjetur setin e duhur të përputhjes për shfaqjen tuaj të ardhshme. Ende i shqetësuar që mysafiri juaj mund të jetë shumë në prag të artikujve të vlefshëm, të paçmuar ose të një lloji të vetëm në galerinë tuaj? Përdorni stanionet e kontrollit për të qëndruar klientë mjaft larg për të mbrojtur ekranin pa ua penguar shikimin. Përdorni ndryshueshmërinë e pajisjeve të cilësisë së muzeut që mund të gjenden në faqen tonë për të formuar një sallë ekspozite të mrekullueshme që mund të mbajë klientët që kthehen për t'u kthyer ngjarjet.