• banner_news.jpg

Produk Kami

Kasus Paméran Musium Hadir Art Artis atanapi Barang Dagangan w / Kelas, Gaya, & Pantun

Kasus Paméran Musium Ngajagaan Artefak sareng Barang Antik Nalika Ngajaga Katémbongan Maksimal

kami nampilkeun pilihan outsourcing kasus tampilan musium anu mangrupikeun pilihan anu luar biasa pikeun lantai paméran. Jelajah pilihan pilihan pikaresep pikeun nyocogkeun ka paméran salajengna anjeun, pikeun ngumbara sareng karya seni, atanapi nyiptakeun rasa luhur di masarakat sajarah. Perlengkapan ieu ilahar dipaké pikeun nempatkeun sorotan kana karya seniman khusus atanapi nunjukkeun téma anu kohesif. Sedengkeun sababaraha unit diwangun ku kayu MDF sareng sampul akrilik, kasus tampilan musium kami cocog pikeun galeri seni élit. Perlengkapan ieu didamel nganggo karajinan ahli sahingga bahan kualitas panghadéna, dimaksudkeun pikeun sampurna ngalengkepan sareng nganteurkeun perhatian kana katuangan anu paling anjeun harga. kami nawiskeun musium tampilan musium sareng pilihan kai sareng sikat stainless steel disikat ogé salaku paméran kaca. ngamangpaatkeun pilihan gaya anu rupa-rupa pikeun ngaliputkeun presentasi tina sagala rupa artefak dina paméran anjeun. Masing-masing perlengkapan ngagaduhan tujuan anu unik dina acara naon waé, janten campuran-sareng pertandingan pikeun tetep janten tamu sareng mastikeun yén potongan anjeun diperhatoskeun pantes.

Kumaha upami anjeun gaduh galéri outsized sareng seueur barang? tiasa kami cocog pikeun anjeun?

Bangkékan

Kasus tampilan mésér titel nyaéta menara freestanding jangkung sedeng kalayan dasar kubik padet sareng gelas atanapi akrilik luhur. fitur ieu pas pikeun merhatoskeun ngan ukur minimal tina hiji bagian berharga di ruang paméran anjeun, atanapi upami ukuranana ngamungkinkeun, sababaraha barang leutik anu mangrupikeun lingkungan anu teu tiasa dicumponan. Anggo perlengkapan ieu di tengah lantai galéri salaku fitur kendali leupas, atanapi di sagigir seni témbok gratis. Sababaraha modél disinaran ku lampu LED pikeun nyandak barang konci dina lampu sorot di daérah anu sanésna hampang.

Tembok & Countertop

Kasus tampilan ieu ramping kusabab koleksi fitur, karya seni, sareng artefak berharga di tempat anu sering ditinggalkeun henteu dianggo. Tempatkeun potongan-potongan hiji-hiji dina témbok pikeun ngarambat barang-barang anu dipidangkeun di handap dina paméran anu langkung ageung, atanapi di countertops pikeun nyayogikeun tamu pikeun tampilan anu caket di daérah anu paling sering anjeun. Duanana pilihan ngagaduhan dasar MDF sareng debu debu akrilik transparan anu ngajagi objék tina dirusak. Sababaraha modél ngiringan bantosan seprei, anu nambihan latar kelas pikeun koleksi anjeun. ngamangpaatkeun gaya minimalis anu ngarahkeun sadaya perhatian kana harta di jero!

Tabél

Kasus tampilan urang paling umum dianggo dina paméran, pameran dagang, bahkan toko ritel. Perlengkapan méja ngamungkinkeun koordinator pikeun méréskeun koleksi anu jembar sadaya dina panel gelas ngonci anu sami. salah sahiji pilihan kami anu paling panas, perlengkapan ieu ngamungkinkeun para nasabah ngadesek overhead mariksa eusi di jero sareng kedah ditempatkeun duanana dina témbok atanapi di tengah-tengah lantai galéri anjeun salaku pulau mandiri. Gaya kontémporér kalebet lampu LED pikeun ningkat pisibilitas dina cahaya hampang, sedengkeun tabel tradisional nyayogikeun tampilan anu langkung luhur. Seueur pangecér nganggo perlengkapan ieu pikeun méréskeun perhiasan pikeun ngawangun pangalaman balanja kelas luhur pikeun konsuménna. Méja aman anu luhung kusabab barang berharga anu dipamerkeun sapertos kalung, cincin, sareng aksesoris. Kami ngawangun unit kami nganggo bahan kualitas mutlak pangsaéna pikeun merhatoskeun gaya anu classy dina galéri mana waé. Sadaya perlengkapan anu nampilkeun komponén gelas didamel nganggo gelas tempered, anu aman dirobih janten alit, bunderan, potongan, sahingga kacilakaan langkung tiasa diatur sacara umum. Kaseueuran perlengkapan diwangun tina serat papan sedeng sedeng awét (MDF) atanapi basa stainless steel anu dirancang pikeun tahan panggunaan publik anu berkepanjangan. Kasus kami ngiringan mékanisme ngonci anu ngamungkinkeun usaha tetep eusi aman nalika teu dijaga. pikeun gampang digunakeun, seueur perlengkapan ieu dikirimkeun sacara lengkep sareng siap pasang acara anjeun salajengna. Sadaya rarancang di luhur dimaksudkeun pikeun dianggo salaku kasus visi lengkep. Barang naon waé anu ditempatkeun di jero nyaéta dina posisi anu tiasa ditingali tina sudut mana waé, ngamaksimalkeun pisibilitas sareng adaptasi. ngamangpaatkeun seueur sudut pandang anu nawiskeun kabinet ieu sareng tempatna dimana waé dina rohangan! konsentrasi pikeun séri dagangan sareng SKUs pikeun moro set cocog anu cocog pikeun acara salajengna. Masih prihatin ka tamu anjeun panginten tiasa teuing di buruan barang-barang berharga, hargana, atanapi hiji-hiji-nanaon di galéri anjeun? Ngamangpaatkeun stanchions kontrol pikeun tetep papayung cukup jauh deui ngajaga layar tanpa ngahalangan pandanganana. Anggo variabilitas perlengkapan kualitas musium anu tiasa dipendakan dina situs kami pikeun ngawangun ruang paméran anu éndah anu tiasa ngajaga palanggan balik pikeun acara balik.