• banner_news.jpg

Tentang Kami

Oye Showcases Corporation kawates

Perhatosan Ka Detil & Inovasi Ajeg

Kualitas

Produk kasus tampilan dirancang ku grup désainer canggih jeung novél dina gaya, parabot produksi canggih ngajadikeun kapasitas produksi pisan kuat, sarta sistem manajemen produksi ketat ensures kualitas produk.

Pangiriman

Pangiriman gancang pisan ngirangan siklus pambukaan toko, sareng kauntungan bahan ngajantenkeun harga kami adil sareng rea-sonable pikeun maksimalkeun konsési ka konsumén.

Tim

Kami geus dikumpulkeun grup ngalaman tur terampil teams.We produksi salawasna taat kana sumanget pioneering jeung inno-vative, sarta narékahan pikeun kaunggulan-lence dina produksi.

OYE SHOWCASES

OYE SHOWCASES CORPORATION LIMITED Spésialisasi dina ngahasilkeun perlengkapan toko, perlengkapan toko, tampilan sareng barang-barang khusus pikeun pangecér internasional, grosir, importir. Kami parantos damel sareng langkung ti 110 konsumén ti Éropa, AS, Australia sareng Amérika Kidul.

Sarta kami geus digarap kalawan merek kawentar sakuliah dunya, kayaning Triumph, MauiJim, Bulova, Tiffany, Charlotte Tibury, Warga, Raymond Weil ectAfter leuwih ti 13 taun ngembangkeun, urang geus meunang pangalaman euyeub di jualan na sanggeus-jualan service.Our tim salawasna nyieun fixture toko ekslusif jeung nawiskeun Anjeun tampilan individu.Ngan mawa pikiran anjeun atanapi gambar, hayu urang ngalakukeun sésana.Kami bakal ngawaskeun sadayana tina desain, produksi, uji ka kiriman.

Pasang pesenan ayeuna, sareng kami bakal ngintunkeun ka anjeun sakitar 30 dinten.

Jenis Usaha Produsén
Nagara / Wewengkon Guangdong, Cina
Ukuran Pabrik 5.000-10.000 méter pasagi
Produk Utama showcases, fixtures warung, stand tampilan, counters kaca
Kontrak Manufaktur Service OEM ditawarkeun
Total Pagawe 51 - 100 Jalma
Jumlah Jalur Produksi 5
Total Panghasilan Taunan AS$2,5 Juta - AS$5 Juta
Taun Diadegkeun 2017
Pasar Utama Éropa Kalér 18,00%

Amérika Kalér 15,00%

Oséania 15,00%

PABRIK KAMI

display case manufacturing
display case manufacturing1
display case manufacturing2
display case factory1
display case factory
display case factory2