• banner_news.jpg

Tentang Kami

OYE SHOWCASE CORPORATION TERBATAS

Perhatian Pikeun Detil & Inovasi Ajeg

Kualitas

Produk kasus tampilan anu dirarancang ku sakumpulan desainer canggih sareng novel dina gaya, alat produksi anu maju ngajantenkeun kapasitas produksi anu kuat pisan, sareng sistem manajemen produksi anu ketat mastikeun kualitas produk.

Pangiriman

Pangiriman gancang pisan ngingetkeun siklus pembukaan toko, sareng manpaat material ngajantenkeun harga urang lumayan sareng rea-sonable pikeun maksimalkeun pungsi sési ka konsumén.

Tim

Kami parantos ngempelkeun sakumpulan tim produksi anu berpengalaman sareng terampil. Kami salawasna taat kana semangat panaratas sareng inno-vative, sareng ngusahakeun excence-lence dina produksi.

OYE SHOWCAES

OYE SHOWCAES CORPORATION LIMITED khusus pikeun ngahasilkeun perlengkapan toko, toko barang, tampilan sareng barang-barang khusus pikeun pangecér internasional, grosir, importir. Kami parantos damel kerjasama sareng langkung ti 110 palanggan anu ti Éropa, AS, Australia sareng Amérika Kidul.

Sareng kami parantos damel sareng mérek terkenal di dunya, sapertos Triumph, MauiJim, Bulova, Tiffany, Charlotte Tibury, Warga, Raymond Weil dll Saatos langkung ti 13 taun pamekaran, kami ngagaduhan pangalaman anu euyeub dina penjualan sareng layanan purna jual. Tim kami salawasna nyiptakeun perlengkapan toko éksklusif sareng nawiskeun anjeun tampilan individual. Ukur mawa pikiran anjeun atanapi gambar, hayu urang sésana. Kami bakal ngawaskeun sadayana tina desain, ngahasilkeun, uji coba dugi ka kiriman.

Pesen dinten ayeuna, sareng kami bakal kirimkeun ka anjeun sakitar 30 dinten.

Jenis Usaha Pabrikan
Nagara / Daérah Guangdong, Cina
Ukuran Pabrik 5.000-10.000 méter pasagi
Produk Utama paméran, perlengkapan toko, layar tampilan, konter kaca
Pabrikan Kontrak Layanan OEM Ditawiskeun
Total Karyawan 51 - 100 Jalma
Jumlah Garis Produksi 5
Total Penghasilan Tahunan US $ 2,5 Juta - US $ 5 Juta
Taun Didirikeun 2017
Pasar Utama Éropa Kalér 18,00%

Amérika Kalér 15,00%

Oséania 15,00%

Pabrik urang

display case manufacturing
display case manufacturing1
display case manufacturing2
display case factory1
display case factory
display case factory2

Paméran kaca kami lumayan saé pikeun nembongkeun pipa roko sareng vaporizer. Pelanggan ngagabungkeun konter hiji-hiji sareng nempatkeun produkna anu hadé kana rak sareng konsumén seuseueurna nyarios "katingalina saé pisan"