• banner_news.jpg

Babagan Kita

OYE SHOWCASE CORPORATION LIMITED

Manungsa waé kanggo Detil & Inovasi Tetep

Kualitas

Produk case display sing dirancang dening klompok desainer canggih lan novel kanthi gaya, peralatan produksi canggih nggawe kapasitas produksi kuwat banget, lan sistem manajemen produksi sing ketat njamin kualitas produk.

Pangiriman

Pangiriman cepet nyepetake siklus pambukaan toko, lan mupangat materi nggawe rega sing wajar lan bisa digunakake maneh kanggo nggedhekake konsesi kanggo para pelanggan.

Tim

Kita nglumpukake klompok tim produksi sing berpengalaman lan trampil. Kita mesthi nggayuh semangat pionir lan inno-vative, lan ngupayakake pinunjul kanggo produksi.

OYE SHOWCAES

OYE SHOWCAES CORPORATION LIMITED khusus kanggo ngasilake perlengkapan toko, toko barang, tampilan lan barang-barang khusus kanggo pengecer internasional, grosir, importir. Kita wis kerja sama karo luwih saka 110 pelanggan sing saka Eropa, AS, Australia lan Amerika Selatan.

Lan kita wis makarya karo merek terkenal ing saindenging jagad, kayata Triumph, MauiJim, Bulova, Tiffany, Charlotte Tibury, Citizen, Raymond Weil dll. Sawise luwih saka 13 taun pembangunan, kita duwe pengalaman akeh babagan sales lan service sawise-sales. Tim kita mesthi nggawe perlengkapan toko eksklusif lan nawakake tampilan individu. Cukup nggawa pikirane utawa gambar, ayo sing liyane. Kita bakal ngawasi kabeh babagan desain, produksi, pengujian nganti dikirim.

Pesen dina iki, lan bakal dikirim menyang sampeyan udakara 30 dina.

Jinis Bisnis Pabrikan
Negara / Wilayah Guangdong, China
Ukuran Pabrik 5.000-10.000 meter persegi
Produk Utama etalase, perlengkapan toko, kios tampilan, konter kaca
Pabrik Kontrak Layanan OEM Ditampa
Total Karyawan 51 - 100 Wong
Nomer Garis Produksi 5
Total Pendapatan Tahunan US $ 2,5 Yuta - US $ 5 Yuta
Taun Madeg 2017
Pasar Utama Eropa Lor 18,00%

Amerika Utara 15,00%

Oceania 15,00%

FAKTOR KAMI

display case manufacturing
display case manufacturing1
display case manufacturing2
display case factory1
display case factory
display case factory2

Pameran kaca kita cukup apik kanggo nampilake pipa ngrokok lan vaporizer. Pelanggan nggabungake konter siji lan sijine produk sing apik ing rak lan pelanggan umume ujar "katon apik banget"