• banner_news.jpg

Produktet tona

Afishe të koleksionueshme për kujtime sportive, modele dhe posedime të çmuara Kaseta promocionale prej xhami dhe akrilike Balancon dukshmërinë dhe sigurinëKa shumë artikuj që do të shiten krahas njëri-tjetrit në sportelet tradicionale të shitjes.Artikuj të tjerë, më unikë, kërkojnë vëmendje të veçantë që thekson vërtet vlerën e tyre individuale.Shitësit me pakicë dhe entuziastët përdorin vitrinë kolektive për të informuar pak klientët, vlen një vëmendje e veçantë.Këto pajisje janë të njohura në muze, shkolla, dyqane me pakicë dhe pritje falë modeleve të tyre të gatshme për t'u përzier me çdo mjedis.Përdorni kutitë e koleksionit për të diversifikuar prezantimet në të gjithë dyqanin tuaj ose për të shfaqur pronën tuaj më të çmuar ku mund ta shohin të gjithë.Ne i kemi projektuar këto njësi për t'u kujdesur për pamjen e tyre cilësore përmes përdorimit të rëndë publik.Pjesa e sipërme e xhamit akrilik ose e kalitur është rezistente ndaj thyerjes, por ruajnë dukshmëri të lartë.Shumë prej vitrinave tona të koleksionit janë të punuara nga pllaka fibër me densitet të mesëm, e cila është më jetëgjatë se druri i ngurtë në zonat me trafik të lartë.Modele të zgjedhura kanë gjithashtu një mekanizëm mbyllës, perfekt për dyqanet e vogla që mund të kenë nevojë vetëm për disa punonjës.Shfletoni përzgjedhjen tonë të modeleve të ekraneve, kutive me hije, dollapëve dhe kutive sportive për të kërkuar rregullimin e përsosur për vitrinën tuaj.

Cilat stile mjaft të koleksionueshme janë në dispozicion?

Shadow Boxes - Opsionet tuaja janë të pakufishme.Përdorni këto pajisje të mrekullueshme për të shfaqur një grup insektesh, gjethesh, një kolazh fotografik ose fanellën tuaj të preferuar sportive!Rastet e qelqit të shkrepur - Këto ekrane shpesh montohen në mur ose përdoren në një banak.Përdoreni për të shfaqur të gjitha gotat e mira që keni mbledhur gjatë viteve.Kutitë e modelit- Koha dhe energjia e kushtuar për krijimin e një modeli do të humbeshin nëse nuk do ta shfaqnit siç duhet.inspektoni përzgjedhjen tonë për të ruajtur makinën ose anijen tuaj të modelit.Kuti me figura sportive - janë të disponueshme mjaft stile dhe lloje të ndryshme, duke përfshirë stendat e piedestaleve për helmetat dhe kutitë më të vogla për topat e bejsbollit ose topat e golfit.Vini re përshkrimet e produkteve dhe numrat e SKU që të përputhen me këllëfët me specifikime të përmasave të ngjashme ose dekorime druri dhe bëni një temë kohezive të shitjes me pakicë.Materiale dhe stile të ndryshme i përshtaten nevojave të ndryshme.Akriliku është më i lehtë, i tejdukshëm dhe më i lirë, ndërsa pajisjet prej druri dhe xhami janë të nivelit më të lartë dhe ndonjëherë përputhen me dekor më tradicional.secila pjesë në ekspozitën tuaj përmban një histori, kështu që fitoni para nga dispenzuesit e literaturës në tavolinë ose montim në mur për të ndarë informacionin e kontaktit të sendeve antike personale, artistëve, koleksionistëve ose broshurave rreth linjave të reja të produkteve në dyqanin tuaj.