• banner_news.jpg

Нашите производи

Случаи за прикажување |Професионални тела за малопродажба, трофеи и колекционерски витрини и шалтери за наплата ги формираат коските на секој распоред на продавницата

Треба да купите витрини, но не знаете од каде да започнете?

благодарение на нашиот широк избор, помага да се верува како предлагате да ги користите.Повеќето продавници за малопродажба користат мешавина од шалтери, облоги за готовина и регистерски штандови бидејќи командниот центар поставува многу различни тела во една модуларна конфигурација.Овде, вработените работат зад витрините за да им помогнат на клиентите и да ги завршат трансакциите.Стаклени кули кабинети со многу полици се достапни со повисоки дизајни за да се подигне стоката до нивото на очите.Моделите на пиедесталот се одличен избор за продавници за подароци, галерии и музеи, додека традиционалните дрвени курио и кабинети од порцелан го додаваат тој наследен допир на секој дом.Ова се само неколку од употребите што ги даваат генерално витрините.Повеќе од 150 модели се испорачуваат истиот ден, затоа прочитајте за да дознаете повеќе за нашите производи и што тие ќе направат за вас и вашиот бизнис.

Какви карактеристики треба да понудат стаклените витрини?

Кутијата за прикажување за интеракција со клиентите, според дизајнот, се работи со контра-висина.ова е често местото каде што купувачите се упатуваат за помош со некој артикал или да го купат нивното купување.Самите тела се достапни во многу стилови;некои со стаклени области за прикажување стоки и др.без стакло во најмала рака како во случај на регистерски штанд или сервисен шалтер.Пристапот до предметите во шкафовите често е или преку предниот или задниот дел.Ако вашата продавница продава скапа стока како накит, електроника или други производи од високата класа, ќе ги сакате задните футроли за пристап заради безбедност.ќе купите единечни тела или ќе изберете едно од нашите комплетни решенија, составени од конфигурации кои содржат 4 до 19 поединечни компоненти. Самостојните витрини имаат речиси целосно стаклена конструкција што им овозможува на клиентите да го заокружат уредот додека прелистуваат.Поради нивните полици на повеќе нивоа, овие футроли можат да соберат тони повеќе предмети од моделите на шалтер, што ги прави добар избор за продавници за подароци, продавници за антиквитети и други бизниси кои продаваат тони мали ситници. Стиловите на пиедесталот влегуваат во друга насока.Дизајнирани за истакнување на еден објект, овие тела за прикажување прават одлична работа за осветлување на непроценливо уметничко дело или мало земање примероци на стока.Интегрираното осветлување е дополнително достапно на одредени модели што дополнително ја подобрува презентацијата со драматичен акцент.Поставувањето на замена за пиедестал во средината на областа дефинитивно ќе го привлече окото на туристите, без разлика дали се работи за галерија или за изложбен салон на компанија. Шкафовите Curio, со нивната топла конструкција од дрво и украсни лајсни, често се користат за малопродажни или станбени апликации.Кога се снабдени стари антиквитети, фини порцелан или лични колекционерски предмети, нивниот шарм се протега надвор од помодерниот стил на минималистички стаклени кули за прикажување.Колекцијата Curio носи производство со квалитет на наследство во секој ентериер. Специјалните модели за монтирање на ѕид или дисплеј на маса нудат прифатливи цени за време на голем избор на дизајни.Од едноставни капаци за прашина до футроли за спомен знамиња, нашиот избор нуди нешто за секого.Стиловите на шалтер се карактеризираат со акрилна пластична конструкција и се совршени за заштита на спортски сувенири, модели со вага и фигурини од прашина и нечистотија.Нудиме и висечки кабинети со отворени врати, погодни за џигер колекции или вештачки колажи со кутии со сенки. Многу кабинети се достапни со или без внатрешно осветлување.Халогеното осветлување нема да биде норма, но поновите LED диоди се појавуваат.поради нивните пониски работни температури и поефикасната потрошувачка на енергија, LED осветлувањето е паметен избор за трговците насекаде.Светлата се достапни со ленти, рефлектори и вдлабнати стилови, сметајќи на изработката на кабинетот.Осветлената стока има можност да ги привлече купувачите и да направи скапите предмети да изгледаат попожелни. Нудиме огромна колекција на залихи и можности за испорака на витрини.Користете ги за складирање и истакнување производи, училишни трофеи или колекционерски предмети додека ги чувате без прашина, нечистотија и отпечатоци од прсти.Ние сме убедени дека ќе најдете идеално решение за вашиот бизнис или објект.Ако во кое било време сакате да не контактирате за некој проблем или да понудите помош за продажба, нашиот контакт центар е тука да помогне.