• banner_news.jpg

Kasus tampilan kabinet koléktor sareng rak gelas adjustable Tilu 7.1mm | OYE

Kasus tampilan kabinet koléktor sareng rak gelas adjustable Tilu 7.1mm | OYE

Pedaran pondok:

Ieu kasus tampilandipaké pikeun tampilan toko. Aranjeunna gaduh rak anu tiasa disetél sareng tiasa dirobih pikeun ukuran produk anu bénten-bénten. Fitur ieu penting nalika perumahan barang anu langkung ageung sapertos kelelawar baseball tandatangan, patung, kotak bayangan akrilik ageung sareng artefak berharga anu sanés. Lemari kaca ieu, tampilan figurines, koleksi sareng asesoris tiasa nyaluyukeun lébarna! Cét bodas mulus dihijikeun sareng lingkungan naon waé, nyayogikeun tingkat pajeulitna anu langkung luhur pikeun rohangan paméran naon waé!

Produk anu disarankeun:Kasus Tampilan Perhiasan

Kategori:Kasus Paparan,Tampilan Kasus pikeun Koleksi


Detil Produk

Émbaran parusahaan

Bungkusan & Pengiriman

Tanda Produk

Lemari tampilan ieu lega 400mm sareng gaduh (3) rak, anu disimpen dina bantalan karét pikeun nyegah gerakan anu teu perlu tina gelas kaca. Alat toko ieu ngagaduhan panto anu tiasa dikonci pikeun mastikeun kasalametan barang anu mahal, sareng tiasa gancang ngagentos produk atanapi barang anu dipajang! Aya opat lampu di luhurna sareng genep di gigirna. Loker ageung sareng panto di handap merenah pikeun bisnis ngarobih barang.


Detil Gancang

Ngaran mérek: OYE
Jumlah modél: W-1000
Warna: Pérak
Bahan: Gelas hampang
CAHAYA: Lampu Strip Led
Fungsi: Toko Tampilan Stand
Pamayaran: T / T
Jenis: Lantai Unit Stand Stand
Gaya: Paparan Peralatan
Pamakéan: Kolektor
Aplikasi: Pintonan Komérsial
Fitur: Bisa dikonci

Panjelasan Produk

1. Ukuran: 1000X400X1980mm
2.Warna: Pérak
3. Panyimpenan: 521mm, Kaca Tempered, Tilu 7.1mm, adjustable Glass Rak
4. Opat Lampu LED MR16 Top (6200K), Genep Lampu Sisi 
5.Dua Pintu Kaca Hinged sareng Kuncén, Suku Plastik 
6. Ngalangkungan Lampu Top Fittings, Supir LED Rata-Rata
7.Unggal Plece Sigle Sae dikemas Kana Peti Wooded Pisahkeun, aman Dina Pengiriman
8.Design Sareng Pabrik Paméran Toko Sareng Kios Mal
9.Nyiptakeun Sareng Oye, didamel Ku Oye
10.Kualitas Anu Saé Sareng Nganteurkeun Pukulan
11.Sadayana Pra-dirakit di Pabrik, siap Nganggo Affter Anjeun Nampi
12. Desighns Custom Wilujeng sumping, Para Pamaén urang Tiasa Ngadamel 3d Renderings Sareng Gambar Insinyur Salaku Per Request anjeun
Collectors cabinet display case with  Three 7.1mm adjustable glass shelves    OYE

Pidéo pikeun produk ieu

youth@oyeshowcases.com

Gambar pikeun kotak tampilan







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Company Information

    display case material

    display case Packaging & shipping

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami