• banner_news.jpg

Pabrik kaca kabinét tampilan kasus Cina Manufacturers & Suppliers |OYE

Pabrik kaca kabinét tampilan kasus Cina Manufacturers & Suppliers |OYE

Katerangan pondok:

Ieukasus tampilandipaké pikeun tampilan toko.Aranjeunna mibanda rak adjustable sarta bisa dirobah pikeun nyocogkeun ukuran béda produk.Fitur ieu penting nalika nyimpen barang anu langkung ageung sapertos kalong baseball tanda tangan, patung, kotak kalangkang akrilik ageung sareng artefak berharga anu sanés.Ieu cabinets kaca, figurines tampilan, collectibles jeung asesoris bisa nyaluyukeun lebar!Cat bodas mulus terpadu sareng lingkungan mana waé, nyayogikeun tingkat pajeulitna anu langkung luhur pikeun rohangan paméran!

Produk anu disarankeun:Kasus Témbongkeun Perhiasan

Kategori:Témbongkeun Case,Témbongkeun Case pikeun Collectibles


  • :
  • :
  • :
  • :
  • Rincian produk

    Émbaran parusahaan

    Bahan jeung Workmanship

    Koméntar Palanggan

    Tag produk

    cabinets tampilan ieu 400mm lega tur mibanda (3) rak, nu disimpen dina cushions karét pikeun nyegah sagala gerakan perlu ti ledges kaca.Alat-alat toko ieu ngagaduhan panto anu tiasa dikonci pikeun mastikeun kasalametan barang-barang anu mahal, sareng tiasa gancang ngagentos produk atanapi barang anu dipamerkeun!Aya opat lampu di luhur jeung genep di sisi.Loker ageung kalayan panto di handap cocog pikeun usaha pikeun ngarobih barang.


    1. Ukuran: 1000X400X1980mm
    2. Warna: Pérak
    3. Panyimpenan: 521mm, Kaca Tempered, Tilu 7.1mm, Rak Kaca Adjustable
    4. Opat Top MR16 Lampu LED (6200K), Genep Lampu Sisi
    5.Two Hinged Kaca Panto jeung Konci, Suku Plastik
    6.Haljoy Top Lampu Fittings, Meanwell LED Supir
    7.Saban Sigle Plece Dibungkus Leres kana Peti Kayu Terpisah, Kaamanan Dina Pengiriman
    8.Design Jeung Manufaktur Of Store Showcase Jeung Mall Kios
    9.Jieun Jeung Oye,dijieun Ku Oye
    10.Kualitas Alus Sareng Pangiriman Punncyual
    11.Sagalana tos dirakit di pabrik, siap Usd Saatos Anjeun Nampa
    12.Custom Desighns Wilujeng sumping,Desighners kami Bisa Ngadamel Renderings 3D Sareng Gambar Insinyur Sakumaha Permintaan Anjeun
    Kolektor kabinét tampilan hal kalawan Tilu 7.1mm rak kaca adjustable OYE

    Rincian gancang

    Ngaran Brand: OYE
    Jumlah modél: W-1000
    warna: pérak
    Bahan: Kaca tempered
    CAHAYA: Dipingpin Lampu Jalur
    fungsi: Toko Témbongkeun Stand
    pamayaran: T/T
    Tipe: Lantai Nangtung Unit Tampilan
    Gaya: Alat-alat tampilan
    Pamakéan: Kolektor
    Aplikasi: Témbongkeun komérsial
    Fitur: Bisa dikonci

    Panjelasan Produk

    Diajar langkung seueur ngeunaan produk OYE

    youth@oyeshowcases.com

    Gambar pikeun hal tampilan







  • saméméhna:
  • Teras:

  • 详情页_03

    详情页_04

    详情页_05

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami