• banner_news.jpg

Perhiasan paméran pikeun dijual nganggo konci Éléktronik | OYE

Perhiasan paméran pikeun dijual nganggo konci Éléktronik | OYE

Pedaran pondok:

Produk kami tina kotak tampilan perhiasanmilik loket, éta utamina didamel tina stainless steel sareng gelas, teu aya laminasi, mangrupikeun konter daérah alit. Anjeun tiasa ngagunakeunana salaku jati atanapi nampilkeun produk eceran di toko ritel anjeun. Tangtosna, kami nyarankeun anjeun nganggo produk ieu pikeun nembongkeun perhiasan berharga anjeun sareng koleksi anu bermakna. Mangrupikeun produk anu nganggo konci induksi éléktronik, anu sacara efektif tiasa ngajagi barang anu anjeun pikaresep tina karusakan. Desain lampu haneut masihan jalma raos anu mewah sareng lemes pisan, pikeun barang anjeun kalayan lampu anu menawan, dugi ka batas anu tangtu, tiasa narik pelanggan pikeun anjeun, terus ngagancangkeun transaksi anjeun. Siga produk kami, mangga ngahubungan kami, babaturan!


Detil Produk

Émbaran parusahaan

Bungkusan & Pengiriman

Tanda Produk

Kasus Tampilan CountertopShowcase Kaca Tempered & RFID Locking Door Cina supplier anu pangsaéna. Konci éléktronik-induksi ngajantenkeun countertop kaca tempered ieu nunjukkeun pilihan anu aman pikeun dagangan berharga anjeun. Nyoplokkeun repot perakitan, masing-masing kapal tampilan case tos diwangun sareng siap dianggo sakali dikirimkeun. Produk ieu merenah, meujeuhna sareng katingali, mangrupikeun produk push utami kami. Wilujeng rerencangan kanggo konsultasi urutan!

Detil Gancang

Ngaran mérek: OYE
Jumlah modél: OYLA05
Warna: Glod
Bahan: Mdf na kaca gelas 
CAHAYA: Lampu Strip Led
Fungsi: Toko Perhiasan Paparan 
Pamayaran: T / T
Jenis: Lantai Unit Stand Stand
Gaya: Paparan Peralatan
Pamakéan: Toko Ritél Perhiasan
Aplikasi: Pintonan Komérsial
Fitur: Bisa dikonci

Panjelasan Produk

 

 

1. Ukuran: 360x480x450mm
2.Konci Éléktronik-induksi
3.3000w Lampu Led
4.Unggal Potongan Tunggal Kantos Dipasang Kana Kantong Kayu Anu Dipisahkeun, kaamanan Dina Pengiriman.
5.Desain Sareng Pabrik Toko Showcase Sareng Mall Liosk.
6.Nyiptakeun Sareng Oye, didamel Ku Oye.
7.Éléktronik Témbok Kunci Tampilan Kaca sareng 3 Lampu Led.
8.Kualitas Anu Saé Sareng Pangiriman Waktos.
9.Sadayana Pra-dirakit di Pabrik, baca Pikeun Usd Saatos Anjeun Nampi.
Electronic-induction lock Glass showcase for shop

Pidéo pikeun produk ieu

Pasihan Kami E-Mail

youth@oyeshowcases.com

Gambar pikeun kotak tampilan









  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Company Information

    display case material

    display case Packaging & shipping

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami