• banner_news.jpg

Jewellery showcases pikeun dijual kalawan konci Electronic-induksi |OYE

Jewellery showcases pikeun dijual kalawan konci Electronic-induksi |OYE

Katerangan pondok:

produk kami tinapaméran perhiasanmilik loket, éta utamana dijieunna tina stainless steel sarta kaca, euweuh laminate, mangrupakeun counter aréa leutik.Anjeun tiasa nganggo éta salaku jati atanapi nampilkeun produk ritel di toko ritel anjeun.Tangtosna, kami nyarankeun anjeun nganggo produk ieu pikeun nampilkeun perhiasan berharga anjeun sareng koleksi anu bermakna.Ieu mangrupakeun produk kalawan konci induksi éléktronik, nu éféktif bisa ngajaga barang tercinta anjeun ti damage.Warm design lampu méré jalma rarasaan pisan mewah tur pisan hipu, pikeun barang anjeun kalawan cahaya menawan, ka extent tangtu, bisa mikat konsumén pikeun anjeun. lajeng ngagancangkeun transaksi Anjeun.Kawas produk urang, mangga ngahubungan kami, babaturan!


Rincian produk

Émbaran parusahaan

Bahan jeung Workmanship

Koméntar Palanggan

Tag produk

Countertop Témbongkeun CaseTempered Kaca showcase & RFID Ngonci Door Cina supplier pangalusna.Konci éléktronik-induksi ngajadikeun ieu temperedkaca countertop showcasepilihan aman pikeun dagangan berharga Anjeun.Nyoplokkeun repot tina assembly, unggal hal tampilan kapal tos diwangun tur siap dipaké sakali dikirimkeun.Produk ieu merenah, affordable jeung alus-pilari, nyaeta produk push utama urang.Wilujeng sumping babaturan pikeun konsultasi pesenan!

Rincian gancang

Ngaran Brand: OYE
Jumlah modél: OYLA05
warna: Glod
Bahan: Mdf sareng kaca tempered
CAHAYA: Dipingpin Lampu Jalur
fungsi: Toko Perhiasantampilan
pamayaran: T/T
Tipe: Lantai Nangtung Unit Tampilan
Gaya: Alat-alat tampilan
Pamakéan: Toko Eceran Perhiasan
Aplikasi: Témbongkeun komérsial
Fitur: Bisa dikonci

Panjelasan Produk

 

 

1. Ukuran: 360x480x450mm
2.Elcteonic-induksi Konci
3.3000w Led Lampu
4.Unggal Sapotong Tunggal Dibungkus Mulus kana Ceate Kayu Terpisah, Kaamanan Dina Pengiriman.
5.Desain Jeung Pabrik Showcase Toko Jeung Mall Liosk.
6.Jieun Jeung Oye ,dijieun Ku Oye.
7.Éléktronik-induksi konci Kaca Display Showcase Jeung 3 Led Lampu.
8.Kualitas Alus Sareng Pangiriman Tepat Waktu.
9.Sagalana tos dirakit di pabrik, maca ka Usd Saatos Anjeun Nampa.
Éléktronik-induksi konci Kaca showcase pikeun warung

Video pikeun produk ieu

Pasihan Kami E-mail

youth@oyeshowcases.com

Gambar pikeun hal tampilan









  • saméméhna:
  • Teras:

  • 详情页_03

    详情页_04

    详情页_05

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami