• banner_news.jpg

Perhiasan pertunjukan didol nganggo kunci induksi Elektronik | OYE

Perhiasan pertunjukan didol nganggo kunci induksi Elektronik | OYE

Katrangan singkat:

Produk kita saka kothak tampilan perhiasanduweke counter, umume digawe saka waja tahan karat lan kaca, ora ana laminate, yaiku counter area cilik. Sampeyan bisa nggunakake furnitur utawa nampilake produk ritel ing toko ritel. Mesthi wae, sampeyan saranake sampeyan nggunakake produk iki kanggo nampilake perhiasan lan koleksi sing migunani. Iki minangka produk kanthi kunci induksi elektronik, sing bisa nglindhungi barang sing ditresnani kanthi efektif saka karusakan. Desain cahya sing anget menehi rasa mewah lan lembut banget kanggo wong, kanggo barang sing nganggo lampu sing apik banget, bisa narik pelanggan kanggo sampeyan, banjur akselerasi transaksi sampeyan. Kaya produk kita, hubungi kanca, kanca!


Detail Produk

Informasi Perusahaan

Kemasan & Pengiriman

Tag Produk

Kasus Tampilan CountertopPameran Kaca Tempered & pemasok paling apik RFID Locking Door China. Kunci induksi elektronik nggawe countertop kaca tempered iki minangka pilihan sing aman kanggo barang dagangan sampeyan sing terkenal. Mbusak repot kerakitan, saben kapal tampilan ditampilake sadurunge wis siyap lan siyap digunakake. Produk iki trep, terjangkau lan tampan, minangka produk push utama. Sugeng rawuh kanca kanggo konsultasi supaya!

Rincian Cepet

Jeneng: OYE
Nomer Model: OYLA05
Werna: Glod
Bahan: Mdf lan gelas tempered 
CAHAYA: Lampu Strip Led
Fungsi: Toko Perhiasan Tampilan 
Bayaran: T / T
Jinis: Unit Tampilan Berdiri Lantai
Gaya: Piranti Tampilan
Panggunaan: Toko Eceran Perhiasan
Aplikasi: Tampilan Komersial
Fitur: Bisa dikunci

Katrangan Produk

 

 

1. Ukuran: 360x480x450mm
2.Kunci induksi Elcteonic
3.3000w Lampu LED
4.Saben Piece Siji Uga Dikemas Ing Ceate Kayu Pisah, aman Nalika Pengiriman.
5.Desain lan Pabrik Showcase Toko lan Mal Liosk.
6.Gawe Kanthi Oye, digawe dening Oye.
7.Showcase Tampilan Kaca Kunci induksi elektronik Kanthi 3 Lampu Led.
8.Kualitas lan Pangiriman tepat waktu sing apik.
9.Kabeh Wis Wis Dikumpulake ing Pabrik, waca Usd Sawise Sampeyan Nampa.
Electronic-induction lock Glass showcase for shop

Video kanggo produk iki

Menehi E-Mail

youth@oyeshowcases.com

Gambar kanggo tampilan cilik









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Company Information

    display case material

    display case Packaging & shipping

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita