• banner_news.jpg

Etalase perhiasan kanggo didol nganggo kunci induksi Elektronik |OYE

Etalase perhiasan kanggo didol nganggo kunci induksi Elektronik |OYE

Katrangan singkat:

Produk kami darietalase perhiasanbelongs kanggo counter, iku utamané digawe saka stainless steel lan kaca, ora laminate, iku counter area cilik.Sampeyan bisa nggunakake minangka perabot utawa nampilake produk eceran ing toko eceran sampeyan.Mesthi, disaranake sampeyan nggunakake produk iki kanggo nampilake perhiasan sing terkenal lan koleksi sing migunani.Iku produk karo kunci prabawa elektronik, kang bisa èfèktif nglindhungi barang kinasih saka karusakan.Desain cahya anget menehi wong koyo banget mewah lan banget lanang, kanggo barang karo cahya nengsemake, kanggo ombone tartamtu, bisa narik kawigaten pelanggan kanggo sampeyan, banjur nyepetake transaksi sampeyan.Kaya produk kita, hubungi kita, kanca-kanca!


Detail Produk

Informasi Perusahaan

Material lan Workmanship

Komentar Pelanggan

Tag produk

Kasus Tampilan CountertopShowcase Kaca Tempered & Pintu Pengunci RFID China pemasok paling apik.Kunci elektronik-induksi nggawe iki temperedetalase meja kacapilihan aman kanggo dagangan terkenal.Mbusak kerumitan perakitan, saben kasus layar wis dibangun lan siap digunakake sawise dikirim.Produk iki trep, terjangkau lan apik, minangka produk push utama.Sugeng rawuh kanca-kanca kanggo konsultasi pesenan!

Rincian cepet

Jeneng merek: OYE
Nomer Model: OYLA05
warna: Glod
Bahan: Mdf dan kaca tempered
LAMPU: Lampu Led Strip Kab
Fungsi: Toko PerhiasanTampilan
Pembayaran: T/T
Tipe: Lantai Ngadeg Unit Tampilan
Gaya: Peralatan Tampilan
Dianggo: Toko Eceran Perhiasan
Aplikasi: Tampilan Komersial
Fitur: Bisa dikunci

Deskripsi Produk

 

 

1. Ukuran: 360x480x450mm
2.Kunci induksi-elekteonik
3.Lampu Led 3000w Kab
4.Saben Piece Tunggal Dikemas Dadi Ceate Kayu Kapisah, Aman ing Pengiriman.
5.Desain Lan Manufaktur Showcase Toko Lan Mall Liosk.
6.Nggawe Kanthi Oye, digawe dening Oye.
7.Etalase Tampilan Kaca Kunci Induksi Elektronik Kanthi 3 Lampu Led.
8.Kualitas apik lan pangiriman tepat wektu.
9.Kabeh Wis Dirakit Ing Pabrik, Waca Usd Sawise Sampeyan Ditampa.
Etalase kaca kunci induksi elektronik kanggo toko

Video kanggo produk iki

Menehi Kita E-Mail

youth@oyeshowcases.com

Gambar kanggo kasus tampilan









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 详情页_03

    详情页_04

    详情页_05

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita