• banner_news.jpg

Etalase kaca perhiasan karo 6 rak kaca Grosir |OYE

Etalase kaca perhiasan karo 6 rak kaca Grosir |OYE

Katrangan singkat:

Ikilemari tampilan nyimpendirancang kanggo nyedhiyakake tampilan fashion kanggo organisasi apa wae.Ikilemari pajangan kaca perhiasanfitur spasi gedhe kanggo jumlah outsized item tampilan.Pameran toko loro lawang iki nyedhiyakake papan sing cukup kanggo nampilake perhiasan, sandhangan, barang kaca, kamera, ponsel, kosmetik, lan banjur!Kabinet tampilan perhiasan kaca diwenehake kanthi basis supaya tetep stabil ing toko.tambahan kanggo singnyimpen tampilan kasus, ana panyebaran komputer desktop kanggo dumunung ing!Tampilan iki pas kanggo item khusus sing mbutuhake perhatian.

Produk sing disaranake:Eceran Tampilan Case

Kategori:Kasus tampilan,Piala Tampilan Case


  • ukuran:900X400X2400mm
  • MOQ:10 bêsik
  • lokasi :CHINA
  • LOGO :OYE
  • Detail Produk

    Informasi Perusahaan

    Material lan Workmanship

    Komentar Pelanggan

    Tag produk

    Adat ikietalase kacanduweni desain multi-lapisan kaya sing dijaluk dening tamu.Iki digunakake kanggo nampilake hadiah cilik lan mobil model sing rumit.Sampeyan ora perlu kuwatir babagan ukuran.Amarga limang rak bisa diatur.Dheweke bakal cocog karo ukuran produk sampeyan lan entuk produk sampeyan ing ngarepe konsumen.Ana 3 lampu ing ndhuwur lan 4 lampu ing sisih kanggo total 7 lampu.Cahya jinis iki cukup kanggo nambah padhange produk.Panggunaan lampu LED uga bisa dadi ramah lingkungan lan hemat energi, sing ora mung nyuda polusi nanging uga nyukupi kabutuhan.

    Rincian cepet

    Jeneng merek: OYE
    Nomer Model: AMA-01
    warna: ireng
    Bahan: Kaca tempered
    LAMPU: Lampu Led Strip, Lampu Sisi
    Fungsi: Toko Display Stand
    Pembayaran: T/T
    Tipe: Lantai Ngadeg Unit Tampilan
    Gaya: Peralatan Tampilan
    Dianggo: eceran, perhiasan
    Aplikasi: Tampilan Komersial
    Fitur: Bisa dikunci

    Deskripsi Produk

    Video kanggo produk iki

    1. Ukuran: 900X400X2400mm
    2. Werna: Ireng
    3.Kaca Tempered
    4.6 Rak Kaca
    5. Ana Papat Lampu ing Ndhuwur, siji Bar Lampu LED ing Ndhuwur Lawang,lan LED Light Bars watara Saben Lapisan Papan, karo Mobile Guide Rail
    6. Mburi Papan Ireng Padhang
    7.Saben Plece Sigle Dikemas Ing Peti Kayu Kapisah, Aman ing Pengiriman
    8.Design Lan Manufaktur Showcase Toko Lan Kios Mall
    9.Nggawe Kanthi Oye, digawe dening Oye
    10.Kualitas apik lan pangiriman sing tepat
    11.Kabeh Wis Dirakit Ing Pabrik, Siap Kanggo Usd Sawise Sampeyan Nampa
    12. Desain Kustom Ditampi, Perancang Kita Bisa Nggawe Rendering 3D Lan Gambar Insinyur Minangka Panjaluk Sampeyan
    Etalase kaca perhiasan karo 6 rak kaca OYE

    Sampeyan bisa uga seneng

    youth@oyeshowcases.com

    Gambar kanggo kasus tampilan


    https://www.oyeshowcases.com/jewelry-glass-display-case-with-6-glass-shelves-oye-product/

    https://www.oyeshowcases.com/jewelry-glass-display-case-with-6-glass-shelves-oye-product/

    https://www.oyeshowcases.com/jewelry-glass-display-case-with-6-glass-shelves-oye-product/


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 详情页_03

    详情页_04

    详情页_05

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita