• banner_news.jpg

Produk Kami

Konter Tampilan Perhiasan pikeun Méréskeun Merchandise Mahal

Nawiskeun Watek Palanggan atanapi Perhiasan Dina jero kualitas luhur Kasus sareng Kontra

Nalika ngajual dagangan mahal, perhatosan kedah diperhatoskeun pikeun presentasi umum. Lemari tampilan perhiasan kedah katingali saé sabab barang-barangna dibungkus di jero. persépsi umum penting pisan. Panyokong bakal curiga upami pilihan intan sareng Rolexes anjeun dilebetkeun kana showcase anu katingalina murah. Lemari tampilan perhiasan kami nawiskeun standar sareng presentasi mana waé propriétor kelas luhur bakal bangga nempatkeun di toko aranjeunna. Palanggan anu nyéépkeun seueur artos anu paling saderhana. Salaku pamilik toko perhiasan, nampilkeun tampilan counter anu paling saderhana kedah ditiru.

Naon poin anu hadé tina kasus tampilan perhiasan ritel kualitas luhur éta?

Kasus tampilan lokét perhiasan urang didominasi desain "kuartal visi". Lemari ieu nyayogikeun rohangan tingkat luhur pikeun mintonkeun barang anjeun. Ku ngagedekeun dagangan tina taneuh, palanggan anjeun moal ngorondang pikeun ditingali. kaunggulan sanés pikeun desain ayeuna nyaéta sésa-sésa kasus anu sering dianggo kanggo panyimpenan anu teu aya-tingali. Henteu yakin naon anu ngajantenkeun 1/4 panémbong paméran bénten tina modél visi lengkep? Hayu tulisan kami Pasualan Ditetepkeun artos naon anu anjeun hoyong terang!

A proprietor perhiasan anu hadé terang kumaha pentingna presentasi anu kedah.

Cahaya aksen tiasa janten kabutuhan. Konter tampilan kami ngiringan cahaya LED terpadu pikeun méréskeun tawaran anjeun. Kusabab cahaya mumbul tina logam mulia sareng batu permata, aura anu teu kaampeuh nunjukkeun palanggan poténsial. Hadir barang anjeun mangrupikeun hiji hal; gaduh aranjeunna gampang diakses mangrupikeun anu sanés. Kabinet tampilan perhiasan kaca kami nampilkeun 3 cara pikeun aksés. Pilih panto tukang anu tiasa dikonci anu ayunan kabuka. Sababaraha modél ngiringan panto gésér ngageser nganggo atanapi henteu nganggo permukaan anu eunteung. pilihan ka 3 nyaéta yén angkat-gas ngabantosan. Tabél ieu (nganggo dampal suku) nganggo desain kotak kaca hampang anu tilts kabuka pikeun aksés.

Pabrik Tembongkeun Perhiasan

Kami nyayogikeun konter standar, modél méja, sareng hijian sudut anu bakal dicampur atanapi dicocogkeun kana sistem modular. Rentang pertengahan kami nawiskeun menara jangkung, freestanding sareng ngadaptar nangtung salaku kamungkinan pikeun counter lokasina perhiasan mewah. Jalan anu mana waé, barang-barang hiasan leutik pikeun hiasan pribadi dianggo salami ratusan taun. Perhiasan fungsional sering ngabantosan rambut sareng baju dina situ. tanda status pribadi, sapertos cincin kawin, nembongkeun petunjuk visual dina setélan sosial. Atanapi, logo hartos pribadi atanapi artistik anu masihan kontéks pikeun jalma anu ngagemna. Perhiasan melambangkan seueur hal pikeun seueur jalma. Dina kaseueuran kasus, pamikiran sareng biaya anu cukup asupkeun unggal mésér. Jantenkeun pangalaman balanja palanggan kedah diémutan!