• banner_news.jpg

Kasus tampilan kabinet kolektor kanthi Tiga kaca kaca sing bisa diatur | OYE

Kasus tampilan kabinet kolektor kanthi Tiga kaca kaca sing bisa diatur | OYE

Katrangan singkat:

Iki kasus tampilandigunakake kanggo tampilan toko. Dheweke duwe rak sing bisa disetel lan bisa dimodifikasi supaya cocog karo macem-macem ukuran produk. Fitur iki penting nalika nyedhiyakake barang sing luwih gedhe kayata tongkat bisbol teken, patung, kothak bayangan akrilik gedhe lan artefak mulia liyane. Lemari kaca, patung tampilan, koleksi lan aksesoris bisa nyetel jembaré! Cat putih integrasi kanthi mulus karo lingkungan apa wae, menehi kompleksitas tingkat luwih dhuwur kanggo papan pameran!

Produk sing disaranake:Kasus Tampilan Perhiasan

Kategori:Kasus Tampilan,Kasus Tampilan kanggo Koleksi


Detail Produk

Informasi Perusahaan

Kemasan & Pengiriman

Tag Produk

Lemari tampilan iki jembaré 400mm lan ana (3) rak, sing dipasang ing bantal karet kanggo nyegah gerakan kaca sing ora perlu. Piranti nyimpen iki duwe lawang sing bisa dikunci kanggo njamin keamanan barang sing larang, lan kanthi cepet bisa ngganti produk utawa barang sing ditampilake! Ing sisih ndhuwur ana papat lampu lan enem ing sisih kasebut. Loker gedhe kanthi lawang ing ngisor iki cocog kanggo bisnis ngowahi barang.


Rincian Cepet

Jeneng: OYE
Nomer Model: W-1000
Werna: Perak
Bahan: Kaca gelas
CAHAYA: Lampu Strip Led
Fungsi: Stand Tampilan Toko
Bayaran: T / T
Jinis: Unit Tampilan Berdiri Lantai
Gaya: Piranti Tampilan
Panggunaan: Kolektor
Aplikasi: Tampilan Komersial
Fitur: Bisa dikunci

Katrangan Produk

1. Ukuran: 1000X400X1980mm
2.Warna: Perak
3. Panyimpenan: 521mm, Kaca Tempered, Telung 7.1mm, Rak Kaca sing Luwes
4. Lampu LED MR16 Ndhuwur (6200K), Lampu Enem Sisih 
5. Loro Kaca Gendhel Kaca kanthi Kunci, Kaki Plastik 
6.Nikmati Fittings Cahya Paling Ndhuwur, Driver Driver Meanwell
7.Saben Plik Sigle Wis Dikempalken Ing Peti Kayu Pisah, kanthi Aman Nalika Pengiriman
8.Design Lan Pabrik Showcase Toko lan Kios Mal
9.Gawe Kanthi Oye, digawe dening Oye
10.Kualitas sing Apik lan Ngirim Puncyual
11.Kabeh Wis Wis Diklumpukake ing Pabrik, siap Digunakake Sampeyan Ditampa
12. Panjaluk Custom Ditampa, Para Panjaluk Kita Bisa Nggawe Gambar 3D Lan Gambar Engineer Minangka Panjaluk Sampeyan
Collectors cabinet display case with  Three 7.1mm adjustable glass shelves    OYE

Video kanggo produk iki

youth@oyeshowcases.com

Gambar kanggo tampilan cilik







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Company Information

    display case material

    display case Packaging & shipping

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita