• banner_news.jpg

Pabrik kaca kabinet tampilan kasus China Produsen & Suppliers |OYE

Pabrik kaca kabinet tampilan kasus China Produsen & Suppliers |OYE

Katrangan singkat:

Ikikasus tampilandigunakake kanggo tampilan toko.Dheweke duwe rak sing bisa diatur lan bisa diowahi supaya cocog karo macem-macem ukuran produk.Fitur iki penting nalika ngemot barang sing luwih gedhe kayata bat baseball, patung, kothak bayangan akrilik gedhe lan artefak liyane sing larang regane.Iki lemari kaca, figurines tampilan, koleksi lan aksesoris bisa nyetel jembaré!Cat putih digabungake kanthi lancar karo lingkungan apa wae, nyedhiyakake tingkat kerumitan sing luwih dhuwur kanggo papan pameran apa wae!

Produk sing disaranake:Kasus Tampilan Perhiasan

Kategori:Kasus tampilan,Tampilan Case kanggo Koleksi


  • :
  • :
  • :
  • :
  • Detail Produk

    Informasi Perusahaan

    Material lan Workmanship

    Komentar Pelanggan

    Tag produk

    Lemari tampilan iki ambane 400mm lan duwe (3) rak, sing diselehake ing bantal karet kanggo nyegah gerakan kaca sing ora perlu.Piranti toko iki duwe lawang sing bisa dikunci kanggo njamin keamanan barang sing larang, lan bisa ngganti produk utawa barang sing ditampilake kanthi cepet!Ana papat lampu ing ndhuwur lan enem ing sisih.Loker gedhe kanthi lawang ing ngisor iki trep kanggo bisnis ngganti barang.


    1. Ukuran: 1000X400X1980mm
    2. Warna: Silver
    3. Panyimpenan: 521mm, Kaca Tempered, Tiga 7.1mm, Rak Kaca Adjustable
    4. Empat Lampu LED MR16 Ndhuwur (6200K), Enem Lampu Sisih
    5. Loro Pintu Kaca Engsel karo Kunci, Kaki Plastik
    6. Fitting Lampu Top Haljoy, Driver LED Meanwell
    7.Saben Plece Sigle Dikemas Ing Peti Kayu Kapisah, Aman ing Pengiriman
    8.Design Lan Manufaktur Showcase Toko Lan Kios Mall
    9.Nggawe Kanthi Oye, digawe dening Oye
    10.Kualitas apik lan pangiriman sing tepat
    11.Kabeh Wis Dirakit Ing Pabrik, Siap Kanggo Usd Sawise Sampeyan Nampa
    12. Desain Kustom Ditampi, Perancang Kita Bisa Nggawe Rendering 3D Lan Gambar Insinyur Minangka Panjaluk Sampeyan
    Kolektor kabinet tampilan kasus karo Telung 7.1mm luwes rak kaca OYE

    Rincian cepet

    Jeneng merek: OYE
    Nomer Model: W-1000
    warna: salaka
    Bahan: Kaca tempered
    LAMPU: Lampu Led Strip Kab
    Fungsi: Toko Display Stand
    Pembayaran: T/T
    Tipe: Lantai Ngadeg Unit Tampilan
    Gaya: Peralatan Tampilan
    Dianggo: Kolektor
    Aplikasi: Tampilan Komersial
    Fitur: Bisa dikunci

    Deskripsi Produk

    Sinau luwih lengkap babagan produk OYE

    youth@oyeshowcases.com

    Gambar kanggo kasus tampilan







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 详情页_03

    详情页_04

    详情页_05

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita