• banner_news.jpg

Fautuaga mo se Kapoti Fa'aaliga tioata IOYE

O se kapoti fa'aaliga tioata e ofoina atu se auala fatufatua'i e fa'aalia ai mea e te fiafia i ai ma au sitaili.Fa'aauau le faitau e iloa ai le fa'aogaina o kapoti fa'aaliga i lou fale.

O se kapoti fa'aaliga tioata e mafai ona suia lou potu atoa.

E le o se kapeneta masani lea tatou te talanoa ai.O le kapeneta lea e le i'u le gafatia.

O oe foi, e mafai ona e iloa le mamalu o se faʻaaliga tioata tioata.E fa'aopoopoina ai se isi itu i se potu atonu e le o iai.

O fautuaga nei e 7 e mafai ona e fa'aogaina e fa'aoga lelei ai lau kapoti tioata ma fa'aliliu e fai ma se talanoaga mo lou fale.

1. TU'U I LOU FA'ATA'IGA I LAU KAPENETA FA'ITI'O

O oe o se tagata aoina?Afai o lea, ua e laki.O laukapoti fa'aaliga tioatae maua ai le avanoa lelei e fa'aalia ai lau aoina.

E mafai ona e tu'u so'o se mea i totonu o se kapoti tioata.Aisea e le faatumu ai i se mea e te fiafia i ai?

E mafai ona e tuʻuina mea teuteu, mea teuteu, ipu, ata, telefoni feaveaʻi, ofu, ma se aofaʻiga e le gata o isi mea faʻatau i luga o faʻaaliga.E mafai foi ona e faia se autu mai ai.

O le tu'uina o lau aoina i totonu o se kapoti tioata o le a maua ai e lou potu se uiga.E te maua ai le avanoa e fa'aalia ai oe ma ta'u atili atu i au malo lou olaga.

2. TUSI MA PEPA

Afai o oe o se anufe tusi, o le filifiliga sili lea mo oe.O se kapoti tioata o le a tuʻuina atu ia te oe le avanoa e faʻaalia ai au tusi.E maua ai fo'i se nofoaga e tu'u ai so'o se pepa e te mana'omia.

Aisea e fa'aaoga ai se kapoti masani pe a ofoina atu e le kapoti tioata le tele o mea?O lau kapoti tioata o le a tu'uina atu ai lou potu -- po'o lou fale faigaluega -- se foliga fa'aonaponei.O au tusi ma pepa e foliga sili atu ona faʻapitoa i totonu o se paʻu tioata.

O tusi ma pepa e mafai ona matua fememea'i pe a le taulimaina lelei.O kapoti tioata e aumai ai le fa'atonu mafa'atele lau fa'aaligae ala i le tu'uina atu ia te oe e fa'atulaga au mea e te filifilia.

O se kapoti tioata e mafai ai ona e fa'aalia lau lava faletusi mo le fa'aogagofie ma le matagofie.A fa'aogaina lau kapoti fa'aaliga mo tusi, ia mautinoa o lo'o i totonu o se vaega e lelei nofoa.

3. O LOU TAGA LELEI

Afai o oe o se tagata fiafia i togalaau, o le ae fiafia i lenei manatu.Taumafai e fa'atumu lau kapoti tioata i tama'i fagu.

O kapoti fa'aaliga e lelei mo le tele o mea i totonu o se avanoa.Ae e te le'i iloaina, o le a lauolaola lau kapoti tioata i le olaga.

Ia mautinoa o le kapoti tioata o loʻo i totonu o se vaega e maua ai e au laau le tele o le susulu o le la.Afai e te le mafai, taumafai e teu faʻafaigaluega i tamaʻi laʻau e olaola i le paolo.

O le tu'uina o au la'au i luga o se kapoti fa'aaliga tioata o le a maua ai e lou potu se lagona fa'aonaponei ae fa'alalo-lalo.E tusa ai ma sitaili, o sina mea itiiti o le natura e mafai ona alu mamao.

4. MEA FA'AVAE

E mafai ona e fa'aogaina kapoti fa'aaliga tioata e fa'aali ai lau ipu tioata pe a e le fa'aaogaina.

Tuu lau ipu tioata i luga o lau kapoti tioata.O tioata i luga o tioata o se foliga fa'apitoa.

E te mana'omia i taimi uma se nofoaga saogalemu e teu ai au mea tioata.O le teuina o lau ipu tioata i totonu o se kapoti tioata e mautinoa ai o le a itiiti se feso'ota'iga ma le pefu, mea malo, ma isi "fa'amata'u" masani i le tioata ma'ale'ale.

O le teuina o ipu tioata i totonu o se kapoti tioata e iloa ai e au malo e tele au ipu tioata e filifili mai ai.Afai e te mana'o i se ipu vaiinu, na'o lou fa'apipi'i lava e tatala le kapoti tioata ma aumai i fafo se ipu tioata.

5. FA'ATUNUU I LE SIZE MA NUMERA ESE

O le fa'avasegaina o mea i totonu o lau kapoti tioata e faia ai se eseesega tele i le va'aiga a tagata.

Fa'aali kapoti e fa'amoemoe i ai: a) mea e te fa'atumuina ma e) pe fa'apefea ona e fa'atulaga mea i totonu.

E iai le talitonuga e sili ona lelei mea pe a tu'ufa'atasia i numera ese.O le numera tolu o se numera e iai sona uiga matagofie.O le fa'avasegaina o mea i le ta'ito'atolu, lima, ma le ta'i fitu e matele ina tu matilatila.

O le fa'atulagaina o mea i le tele e mafai ona faia ai se fa'amatalaga mamana.E mafai ona e taumafai e fa'avasega meafaitino e fa'atatau i lo latou lapopo'a ma tu'u atu se fata i vaega ta'itasi.Tuu aitema lapopoa i tua o mea laiti ina ia aua ne'i punitia e mea tetele le vaaiga a mea laiti.

Taumafai e fa'ata'ita'i i fa'atulagaga 'ese'ese i lau kapoti tioata.Ina ia fa'aitiitia le gaogaosa o lau kapoti fa'aaliga, tu'u avanoa i le va o mea.

Afai e te manaʻo e faʻaitiitia i le tutusa atili, taumafai le togafiti lenei:

6. FA'ATA'U FA'ATA'U

E te mana'o i lau kapoti tioata e sili ona aulelei?Aumai se fa'ata o lo'o i lona tua.

E mafai e fa'ata ona fai togafiti i lou mafaufau.E aoga tele lenei mea mo oe.

O le fa'ata e fa'aopoopoina se lagona o le mamalu i le kapoti tioata.E fa'apea fo'i ona va'aia lou potu.

Po'o le a lava le mea e te tu'uina i totonu o se kapoti fa'aaliga ma se fa'ata i tua e foliga mai e fa'ateleina.O le mea lea e sili atu ai le tumu o lau kapoti tioata.

O le faʻata o le a tuʻuina atu ia te oe se vaaiga sili atu i mea o loʻo i totonu o le kapoti faʻaaliga.O le a atagia ai foi le malamalama i totonu o le potu.

E le na o le pau lena o le auala e mafai ai ona e faia se faʻamatalaga mamana i se kapoti tioata:

7. FA'AMO'UINA VALUE

O le potu o lo'o iai lau kapoti tioata atonu e iai se fa'ailoga lanu.Aisea e le valivali ai-faamaopoopo mea i totonu o lau kapoti tioata ma isi vaega o lou potu?

E mafai ona e fa'atumu lau kapoti tioata i mea ma teuteuga e fetaui ma le isi vaega o le potu.E mafai foi ona e faia lenei mea i le sili atu ma le tasi lanu.

Pe a fuafuaina le lanu lanu o se potu, ia mafaufau i le lanu o puipui.E tatau foi ona e amanaia le lanu o meaafale ma pupuni.

O le fa'amaopoopoina o lanu o se kapoti fa'aaliga ma faitoto'a tioata e sili atu ai ona fa'alelei ma fa'atulaga lelei.

Taumafai e su'esu'e le mafaufauga ole lanu e iloa ai po'o le a le ituaiga vibes o lo'o tu'uina atu e lou potu.Ona fa'afetaui lea o mea i totonu o lau kapoti tioata i na vibes.

Oye Showcases o se fa'aaliga sili atu ma mata'ina kapoti kapoti gaosi oloa i Saina.sa matou gaosiaKapoti fa'aaliga teuteu,mea fa'aigoa fa'aaliga ,Matamata Fa'aali pusama Mobile Counter,Fata Fa'aali ofuma isi mo le silia ma le 15 tausaga. Su'esu'e nei!

Afai e te manaʻo i nisi faʻamatalaga e uiga i tioata faʻaaliga faʻaaliga mo mea teuteu, e mafai ona e suʻeina "Oyeshowcases". O matou o se fa'ameamea fa'aaliga kapeti mai Saina, fa'afeiloa'i e fa'atalanoa i matou!

Su'esu'ega e feso'ota'i ma mea teuteu fa'aaliga:


Taimi meli: Aukuso-09-2022