• banner_news.jpg

Folasaga i le faʻatinoga o mea eseese i le gaosiga o faʻaaliga kapeneta |OIE

Le mea sili ona taua i le gaosiga ofaleoloa fa'aaliga tioata kapotio laupapa laupapa.E tusa ai ma laupapa fausaga laupapa eseese, e mafai ona vaevaeina i latou i le tele o ituaiga, e pei o plywood, laupapa density, laupapa uaea teuteu, ma isi e tusa ai ma laupapa fausaga laupapa eseese, e mafai foi ona latou tuu i tulaga eseese o le kapeneta faaaliga.

O le isi, OYE fa'apolofesa fa'aaliga kapoti gaosi oloa o le a fa'alauiloa tulaga eseese i le gaosiga o fa'aaliga fa'aaliga e tusa ai ma mea eseese o meafaitino o papatusi.

1. O le vaega pito sili ona taua ole poloka laupapa

O lea ituaiga o fafie o le fafie sili ona faavae.O le mea sili ona taua e pei ole plywood ma le laupapa mafiafia.E tutusa ma le aoga autu o le vai i meainu.Ona o le lelei o le susu-faʻamaonia le gafatia ma le malosi o le avega, e masani ona faʻaaogaina e fai ai le facade o le faʻaaliga faʻaaliga, ona o le mamafa o le facade e sili atu ma le faatoluina o isi faʻaaliga.E ui lava e tele mea lelei a laupapa laupapa, e le talafeagai mo laulau mafolafola faʻaaogaina i faʻaaliga e pei o faʻamalama faʻaaliga ona o ona mea talatala ma le faʻaogaina o mamanu.

2. Fa'aoga sa'o le laupapa mafiafia

E pei ona faamatalaina e lona igoa, o le laupapa density lava ia e matua maualuga lava, aua o le laupapa atoa e faia i fasi laupapa, ma o le va i le va o le lua e laʻititi lava.O se laupapa sili ona lelei, lea e sili atu ona talafeagai mo mea i luga o nisi o kapoti faʻaaliga, ma o le aafiaga e matua matagofie.

E le gata i lea, o le laupapa density e iai foi ona lava tapulaa.Ona o lona maualuga maualuga, e faia uma i laupapa meataalo, o le mea lea e le lelei le faʻaogaina o le susu, o le mautu o vaega filo e le lelei, ma e faigofie ona tatala, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina e avea ma sui faʻamaeʻaina. o le laupapa.

3. Tulaga maualuga le faʻaogaina o laupepa tuʻufaʻatasia

O le laupapa tu'ufa'atasia e mafai ona ta'ua o le tu'ufa'atasiga lelei o le puipuiga o le si'osi'omaga ma le lelei o le laupapa maualuga, o le fausaga i totonu o lenei laupapa e fa'alavelave e pei o tamatama'i lima o tagata, ma o le formaldehyde i totonu o lenei laupapa o le tasi iva o laupapa masani, e mafai. fai mai e matua ausia le puipuiga o le siosiomaga ma le filogia-saoloto, o lea o lenei ituaiga o mea e sili ona lauiloa i le gaosiga o le fale faafiafia.

O loʻo i luga o le faʻatinoga o mea eseese i le gaosiga o faʻaaliga faʻaaliga.Ou te faʻamoemoe e mafai ona fesoasoani lenei tusiga ia te oe.O matou o se fa'apolofesa fa'apitoa fa'apitoa fa'atau kapoti fa'aaliga mai Saina - OYE fa'aaliga kapoti, fa'afeiloa'i e fa'atalanoa!

Su'esu'ega e fa'atatau ile kapoti fa'aaliga tioata fa'atau:


Taimi meli: Mati-01-2021