• banner_news.jpg

Hvorfor glas vitrineskabe er så populære |OYE

Hvorfor glas vitrineskabe er så populære |OYE

Vitrineskabe i glaser meget almindelige i dagligdagen, så hvilke specifikke egenskaber gør glasvitrineskabehar?Lad os tage et kig på det sammen.

Som navnet antyder, er glasmontren lavet af glas, som har permeabiliteten af ​​glas, kan godt vise produktets ydeevne, og selve glasset har karakteristika af smuk, generøs og moderigtig, så selve vitrineskabet. har også sine egne high-end egenskaber.Det er netop på grund af ovenstående egenskaber ved vitrineskabet, at det er blevet darlingen af ​​alle slags varer.

Mode for udseendet af glas vitrineskabe

Da glasmontren kan give fuld spil til glassets egenskaber til det yderste, så er det også en god fortolkning af modens karakteristika, som er tæt forbundet med dets udstillingsmiljø, det vil sige high-end indkøbscentre.Forestil dig bare, hvis glasmontren placeret i en meget rodet gyde er udsøgt, uanset hvor unik formen ikke kan vise sine moderigtige egenskaber.Derfor skal et godt produkt have et godt miljø at sætte af.Især når du sætter nogle guld- og sølvsmykker, komplementerer glansen af ​​produktet og udstillingsvinduet hinanden og spiller en meget god dekorativ effekt.

Den lave pris på glasmontre

Lave omkostninger er også en af ​​de vigtige årsager til populariteten af ​​glasmontre, fordi glasmontre kun er lavet af to slags materialer: glas og ramme.Prisen på alle slags glas er relativt lav, men den viste effekt er overraskende god.Rammen er generelt sammensat af aluminiumslegering eller træstruktur, og behøver ikke et helt stykke aluminiumslegeret stålplade, kun stykkedele rammestænger kan sammensættes.Billige omkostninger skaber avancerede produkter, hvorfor ikke?

Det er de to særlige egenskaber ved glasmontre.Vi forklarer grundene til, at glasmontre er så populære ud fra to aspekter af lavpris og moderigtigt udseende.Du kan købe din egen tilpassede glasmontre efter dine forskellige behov og forskellige genstande.

Hvis du vil vide mere om glasmontren, er du velkommen til at kontakte os.

Søgninger relateret til vitrinesmykker:

Video


Indlægstid: 27-apr-2022