• banner_news.jpg

Sådan tilpasser du smykkehjørneskabet|OYE

Sådan tilpasser du smykkehjørneskabet|OYE

Tilpassetglas displayskabe på samme tid, ønsker at sikre stærk funktionalitet og forbedre æstetik, men også være opmærksom på størrelse og praktisk funktionalitet, så den følgende integration af smykker hjørneskabe til din reference.

Vær opmærksom på detaljerne og strukturen

Ud over at overveje den overordnede størrelse og æstetik, såvel som det funktionelle mønster, men også være opmærksom på detaljerne i strukturen, det vil sige, hvor du skal placere, men også være opmærksom på displayeffekten og opbevaringsfunktionaliteten.Tilpasset med disse standarder vil den samlede effekt være mere perfekt.

Tilpasset efter situationen i smykkebutikken

Det foreslås, at det skal tilpasses i henhold til de specifikke forhold i smykkebutikken, såsom at tage hensyn til miljøet og den rumlige struktur af smykkebutikken, samt effekten af ​​dekorationsstil og selvfølgelig at bestemme det specifikke budgetomfang .Kun på den måde kan vi sikre, at det tilpassede design er mere omkostningseffektivt, og den overordnede funktion og æstetik opfylder kravene.

Det indre rum skal være rimeligt

Designet af smykkehjørneskab skal være opmærksom på den rimelige opdeling af indre rum, æstetik og funktionalitet, og samtidig skal det designes i overensstemmelse med kravene til smykkevisningseffekt.I henhold til egenskaberne af det indre rumlige mønster i smykkebutikken kan det designes og tilpasses, så det kan være perfekt i overensstemmelse med den overordnede stileffekt, og de funktionelle fordele fremhæves.

Vær opmærksom på detaljeret design

Med hensyn til materialevalg og farvedesign og tilpasning bør vi være opmærksomme på mange detaljerede designprincipper for at sikre, at den overordnede stil er mere æstetisk, og det indre rumlige mønsterdesign er rimeligt og funktionelt.I opbevarings- og displayeffekten kan den opfylde de målrettede behov, og den funktionelle effekt vil være stærkere i den praktiske anvendelse.

Tilpasningen af ​​hjørneskabe i smykkeskabe bør være klar over de ovennævnte specifikke standarder og principper, kun på denne måde kan vi forbedre effekten af ​​designforskønnelse, ikke kun fremhæve skønheden, men også forbedre kvaliteten og funktionen.Det kan ikke kun gøre opbevarings- og opbevaringseffekten bedre, men også gøre smykkevisningseffekten smukkere og mere atmosfærisk og opfylde de daglige visningsbehov.

Ovenstående er introduktionen til, hvordan man tilpasser smykkehjørneskabene.Vil du vide mere om vitrineskabene i glas, er du velkommen til at kontakte os.

Søgninger relateret til vitrinesmykker:

Video


Indlægstid: 23. februar 2022